čtvrtek 30. června 2016

Rimmel London Scandal'Eyes Reloaded | Recenze


Ahojky čtenáři,


vracím se opět na scénu s vyčištěnou hlavou, skvělým hnacím motorem a chutí zkoušet nové věci a věnovat se tomu, co mě baví. Snad Vás něco málo z toho zaujme. Prvním signálem vrátit se k blogování přišlo v podobě štěstí testovat nový produkt Rimmel London. Jak jsem se s tím poprala, si můžete přečíst níže. 





Scandal'Eyes Reloaded je novinkou Rimmel London slibující nejen extrémní objem, ale především odolnou výdrž vůči vlhkosti a rozmazání. Řasenka by měla vydržet celý den a snadno se odličovat. 




Řasenka se opět pyšní svým jednoduchým, ale přesto elegantním designem. Především neonově oranžová barvička s černým nápisem dodávají tomu ten správný šmrnc a její obsah 12 ml je přímo nadstandard

Co se týče kartáčku, je krásně pružný, kartáček mi připomíná takový "turbo", takové obrácené V  (<). Oceňuji snadnou manipulaci s kartáčkem. Co jsem opomenula dopsat, barva řasenky je samozřejmě černá. Dokonce i odličování je rychlé :). 




Bohužel teď se dostáváme spíše k negativnímu hodnocení. Tolik jsem od řasenky očekávala, zatímco teď jsem zklamána.

Prvním záporným bodem bych uvedla nulový objem, nicméně řasy lehce zvýrazní a prodlouží. Po pár hodin nošení nikdo na mě nepoznal rozdíl, zda jsem nalíčená, či nikoliv.

Co nemohu opomenout připsat je prchavá odolnost vůči vlhku a její rozmazání. Při testování jsem si všimla, že se mi řasy začínají rozmazávat a barva "drolit", aniž bych vodou zasáhla oči. Čekala jsem daleko více...


Levá strana (výraznější řasy) je oko nalíčené, na pravé straně nikoliv
 Co se týče celodenní výdrže, tady jsem lehce zmatená. Jeden den se nic nedělo a barva krásně vydržela 24 hod, následující den po nalíčení se mi v půlce dne začala nepříjemně drolit. Nevím, čim to bylo. Každopádně většinu dne barva na řasách drží.

A abych nezapomněla připsat na závěr - ze začátku barva dosti řasy slepuje, později však jsou řasy (alespoň) u mě krásně oddělené a lehce zvýrazněné. Nejspíš je to tím, že je řasenka nová. Dělají mi to většinou všechny ze začátku.


Vlevo nenalíčené, vpravo nalíčené oko


Opravdu mě mrzí, že to takhle dopadlo. Doufám, že alespoň některé z vás bude řasenka vyhovovat. Třeba si k ni ještě najdu cestu a změním názor. Avšak to nic nemění na tom, že předešlé verze - např. Scandal'Eyes XX-Treme - byly daleko lepší, zkrátka pro mě TOP. 


Těším se, až přijdete některá z vás s hodnocením, jak vás novinka zaujala a jaké zkušenosti s ní máte. Ráda si počtu i jiné recenze :).

Užívejte léta a můžete se již brzy těšit přímo na zázrak na vlasy, který mi ulehčil (a zachránil) vlasy :). 


Vaše Alciellë

2 komentáře:

  1. Pěkná recenze, s řasenkami od Rimmel žádnou zkušenost nemám, preferuji spíše Maybelline. Tahle se teda zrovna moc nepovedla, přirozené efekty u řasenek moc nemusím, obzvlášť když tahle by ho mít oficiálně ani neměla :)
    Jinak koukám. že zrovna začínáš s novým blogem, tak přeju hodně štěstí :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, mívala jsem blogy už dříve, ale vzdala jsem to. Teď to zkouším znovu rozjet i jiné zájmy, tak uvidíme, jak se zadaří. Chtěla bych tu recenze nejen na kosmetiku, ale i knížky a různé tipy - jako třeba produkty veterinární, co nám pomohli s léčbou u psů. Momentálně mám rozepsanou Chytrou houbu Ecosin a Lirene - čistící gel.

      Já jsem odtud zkoušela jen tyto dvě, co mám na blogu, tohle bylo i pro mě zklamání. Radši mám řasenky od Essence, Avon, popř. Maybelline :).

      Vymazat

Děkuji za návštěvu i milý komentář :).